Contact

Obserwuj nasz

Blog

Bądź na bieżąco z aktualnościami
Wywiad z naszym sommelierem

Wywiad z naszym sommelierem

"(...) Określenie, kim właściwie jest sommelier, nie zawsze jest takie proste. W Polsce słowo to brzmi dosyć obco i używane jest całkowicie dowolnie np. wymiennie z enologiem, czyli specjalistą od produkcji wina. Sommelier w Polsce to ktoś, ...

więcej
TRIPA DI RANA PESCATRIEE

TRIPA DI RANA PESCATRIEE

Myślę, że każdy z Nas kosztował takich potraw, które nie dały o sobie zapomnieć i pragnie się do nich wrocić. Przemierzając niezwykłą podróż zwanej życiem, miałam okazję próbować wielu kulinarnych znakomitości, lecz zdecydowana mniejszość ...

więcej
Pożegnanie zimy

Pożegnanie zimy

Serdecznie zapraszamy gości Drukarni Smaku na nowe, wyśmienite dania dla których inspiracją było pożegnanie zimy. W menu na ten weekend proponujemy:
🔸 Udko kaczki confit / gratin ziemniaczane / czerwona kapusta / wiśnia
🔸 Filet z żabnicy ...

więcej