Contact

Obserwuj nasz

Blog

Bądź na bieżąco z aktualnościami
Soczysta pierś z kaczki sous vide

Soczysta pierś z kaczki sous vide

Drukarnia Smaku zaprasza gości na soczystą pierś z kaczki sous vide z delikatnie czerwonym mięsem oraz chrupiącą skórką.

Sous Vide z języka francuskiego oznacza próżnie. To proces obróbki cieplnej produktu, który jest zamknięty w woreczku, ...

więcej
Sommelier Adam Fijał

Sommelier Adam Fijał

Drukarnię Smaku Cristina tworzy zespół wysokiej klasy profesjonalistów, którzy wykonują swój zawód z pasją i zaangażowaniem, każdego dnia dbają o najwyższy poziom dań serwowanych w restauracji. Jedną z osób tworzących ten zespół jest sommelier Adam Fijał, posiadający ponad dwudziestoletnie doświadczenie w gastronomii.

więcej
Zupa rybna Bouillabaisse

Zupa rybna Bouillabaisse

Nasz Szef Kuchni Adam serwuje dziś dla Państwa wyśmienitą francuską zupę rybną Bouillabaisse, która łączy w sobie wiele gatunków ryb i owoców morza. Zapraszamy do Drukarni Smaku wszystkich z Państwa, którzy są ciekawi smaku zupy, cieszącej ...

więcej