Assiette wieprzowe
✻
Nasz Mistrz kulinarny przedstawia asiette z wieprzowiny w pięciu odsłonach! Technika kulinarna polegająca na maksymalnym wykorzystaniu produktu w jednym dniu. Śpieszcie się, aby spróbować to pyszne danie z menu weekendowego!
Nasz Mistrz kulinarny przedstawia asiette z wieprzowiny w pięciu odsłonach! Technika kulinarna polegająca na maksymalnym wykorzystaniu produktu w jednym dniu. Śpieszcie się, aby spróbować to pyszne danie z menu weekendowego!
Pogoda nas nie rozpieszcza, tymczasem w Drukarni Smaku robi to nasz Szef Kuchni Adam, przygotowując kolejne, bogate menu na weekend!
"(...) Określenie, kim właściwie jest sommelier, nie zawsze jest takie proste. W Polsce słowo to brzmi dosyć obco i używane jest całkowicie dowolnie np. wymiennie z enologiem, czyli specjalistą od produkcji wina. Sommelier w Polsce to ktoś, ...